Home Forums Themes Support Gecko Email Template

Topic Resolution: Resolved

Tagged: ,

Viewing 6 reply threads
  • Author
    Posts
    • #879

      Hello

      I think new theme update (from last update) messing with my email templates that I made using another plguin.

      this is very important. Please fix this.. possibly update child theme so doesn’t go way on new update.

      Please help. link to my site

      Regards

      Plaban

      • This topic was modified 3 years, 10 months ago by Harry.
    • #880

      Sorry, can you explain more about your issue. We still don’t understand your issue

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #881

      ok. Let me explain .. I have added yeith Email template for transactional email to look better than usual..  this is how it looks

      and this is how it should look with the plugin.. but some how its not working .. I have tired with other plugins too was working till last theme update..(8 nov update)

      Hope you understand the issue.. and this is very important.

      Regards

      Plaban

    • #887

      Can you ask support from plugin author,

      We don’t use this plugin so we don’t know what is problem.

      Regards!

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #892

      I have used 2 different plugin… both having problems.

      was working then just stopped working ..

      Plugin author said issue with theme as other sites working fine.

      you can test which ever plugin you want… I will use that plugin.

    • #893

      New version of our theme we don’t update anything related to email,

      Can you try rename folder emails in gecko/core/libraries/vendors/woocommerce/templates and try plugin again.

      Regards!

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #894

      Its working now.. some isssue on the seetings .. no need to change anything .. thanks for help.

Viewing 6 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.