Home Forums Themes Support HelpDesk FAQ search does not work

Viewing 4 reply threads
  • Author
    Posts
    • #40113
      intellihost
      Supported

      Hello,

      I have added some dummy text to the FAQ page (with some specific words):

      1. The search does not work, even if I search for a word present in both the “question” and answer, it says nothing is found. It’s as if the FAQ search searches the Knowledge Base and not the FAQ database.
      2. The template for the “not found” page I would like to change (the one which says Sorry, but nothing matched your search string …”) – I specifically need to change the template as there is no sideba
    • #40115
      intellihost
      Supported

      This is the same for the documents section. The search at the top does not “search” documents either

    • #40119
      Harry
      Supported

      Hi,

      I’m sorry the search form only can search in knowledge base because the document and faq is single page.

      Kind regards

      • This reply was modified 1 month ago by Harry.

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #40123
      intellihost
      Supported

      Alright, but how do I then remove the search box? On theme options I can disable the search but for Knowledge Base, but this option is not present for either documents or FAQ, yet the feature does not work?

    • #40124
      Harry
      Supported

      Hi,

      Please add below code to helpdesk-child > style.css

      .post-type-archive-jhelp-faq .jas-search-form,
      .post-type-archive-jhelp-video .jas-search-form,
      .post-type-archive-jhelp-document .jas-search-form {display: none;}

      Kind regards

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

Viewing 4 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.