Home Forums Themes Support Gecko Multiple issues with theme

This topic contains 7 replies, has 2 voices, and was last updated by  Harry 4 months, 1 week ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #21191

    I’m not sure what is going on, but there are now a few critical errors with my site:

    • The link to the cart is not working
    • The product images are showing in preview mode, but when I click on an individual product, the image isn’t showing up
    • The menu link on mobile isn’t working
    • The instagram slider on homepage has disappeared
    • Not sure if this is related to the theme, but old products that aren’t even on the site any longer are showing up in orders. I see them on the back-end, and customers have emailed saying they see them and never added them to their order.

    Please take a look and let me know what you see. Thank you.

    #21192

    One other thing: Related Products are also not showing when you’re on a product page.

    #21193
    This reply has been marked as private.
    #21209

    Hi,

    I try the admin account you attach but can’t access your site.

    You can use plugin https://wordpress.org/plugins/insert-headers-and-footers/ to put your script but make insert correct code

    <script type="text/javascript" src="//downloads.mailchimp.com/js/signup-forms/popup/embed.js" data-dojo-config="usePlainJson: true, isDebug: false"></script><script type="text/javascript">require(["mojo/signup-forms/Loader"], function(L) { L.start({"baseUrl":"mc.us3.list-manage.com","uuid":"01881c97447f0bd8db8745370″,"lid":"30d515cc20"}) })</script>

    the code you copy via email not correct because the character ” changed format so it cause the issue.

    If issue still there, please send me admin account again as private reply, i will help you solve this.

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21524
    This reply has been marked as private.
    #21537

    Hi,

    Sorry for late reply.

    1. Could you send me link where you get the original code of mailchimp? i see the issue from this script call jquery in wrong path so it can’t run javacript http://take.ms/Y9f5c or you can report this issue with mailchimp team

    2. Could you please try deactivate plugin one by one and check again.

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21539

    Hi Harry,

    That code was pulled directly from MailChimp. They have a feature to build a pop-up in their editor, then it generates the code to put it on your site. Based on what you said, it sounds like it might be an issue they need to address?

    With regard to #2 above, are you saying that other plugins may be causing those strange products to be added? Just wanted to make sure I was understanding.

    Thanks,
    Trask

    #21550

    Hi TraskRogers,

    1. I checked with default theme “StoreFront, TwentySeventeen” have same issue. This have issue from code of mailchimp

    2. It’m not sure with cause issue but you have should try investigate from plugin. Did you use any CDN cache?

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.