Home Forums Themes Support Claue New bugs with new update

Tagged: ,

This topic contains 15 replies, has 2 voices, and was last updated by  ArtK 4 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #21311

    Hi Harry,

    We identified a few bugs with your new update after testing in our staging environment and we would love to share them with you so that you can issue a patch quickly to stop other users being affected. This is important as one bug removes custom HTML in footer and might cause your clients to lose hard work.

    I will write details as a reply in order to keep conversation private.

    Thanks,

    Team Artk

    #21312
    This reply has been marked as private.
    #21331

    Hi ArtK,

    1. I think the issue because you’re activate child theme, after update you switch to parent theme. Please try activate child theme.

    2. I check on my local it still work well, could you try clear cache and check again the code we fix in the line below, please check again. http://take.ms/qGgwI

    3. I check on my local it still work well, could you try clear cache and check again

    4. Thank you for report we will check and improve

    5. Please add below code to fix

    .coupon button {white-space: nowrap;}

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21461
    This reply has been marked as private.
    #21504

    Hi ArtK.

    1. This issue have any WordPress theme when you switch theme, it issue of WordPress not our theme https://wordpress.stackexchange.com/questions/9335/switching-themes-without-losing-widgets, https://wordpress.org/support/topic/widgets-disappear-after-switching-themes/, https://wordpress.org/support/topic/widgets-disappeared-from-widget-areas/

    We recommend use auto update method to update theme via Envato Market

    2. Please check this video i check on your staging site, it still work well http://take.ms/gMCBO

    3. Thank you for report we see the issue and will fix soon

    4. I only see on your site but we included this for the next update.

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21535
    This reply has been marked as private.
    #21552

    Hi ArtK,

    Regard to point 2, I checked latest version of our theme on your site but still not see problem http://take.ms/nJ4VB. I check on both Firefox and Chrome.

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21558
    This reply has been marked as private.
    #21580
    This reply has been marked as private.

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21581

    Hi Harry,

    After more testing, I found out why you cannot replicate error.

    Your computer screen is smaller. Please try using a computer with bigger screen (Menu should not be in two lines). You will easily replicate the error. The error happens when you go more than a certain size of the viewport.

    My laptop is a standard sized laptop I think 15.6 inch which is used by majority.  I tried replicating the error in a smaller machine and indeed it cannot be replicated. I am 100% sure of this. Hence, please check link in a bigger screen and let me know if you could replicate error.

    If you fail, I will send you video how to replicate.

    Best Regards,

    Team Ak

    #21582

    Hi ArtK,

    I try my screen on both resolution is 1920 x 1080 or resize browser to smaller but it doesn’t have issue like yours.

    Did you try resize your browser? Or check on staging site?

    The test result on your live site?

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21601
    This reply has been marked as private.
    #21621

    Hi ArtK,

    I check on MacOS don’t see the issue, but when I check on Window I see it,

    Please change your custom css

    @media only screen and (min-width: 75em) {
    .jas-container {
    	width: 95%;
    }
    }

    to

    @media only screen and (min-width: 75em) {
    .archive .jas-wc .jas-container {
    	width: 95%;
    }
    }

    Best regards

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    #21625

    Hi Harry,

    Great to know you could replicate the issue. 🙂

    However, I did not find any custom code I added previously in claue–>theme options–>custom css which matches the code you found.

    Can you please tell me where you saw this custom code? I added your new code to the custom css area but it did not fix the issue.

    You have access to staging site (I think I gave you credentials when creating topic. If not, I can give you once more). You can login and see where I added you code. Can you please check if I understood you correctly as the codes did not fix the issue yet.

    I have identified another bug which might affect all your users which was reported to me and which I am trying to replicate. I will let you know once I identify and document how to replicate as it affects specific browsers and mobiles.

    Best Regards,

    Team Artk

    #21627
    This reply has been marked as private.

    Harry
    Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.