Home Forums Themes Support Gecko Sample Data is not working

Viewing 11 reply threads
  • Author
    Posts
    • #43308
      rawky
      Supported

      Install all required plugins and active themes but Jan studio sample data not working.

      When i clicked on import a pop-up came “done” but nothing actually import.

       

    • #43309
      Harry
      Supported
      This reply has been marked as private.

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #43310
      rawky
      Supported

      I didn’t find any video here, please provide a video link.

    • #43311
      Harry
      Supported

      Sorry i forgot send you video link https://www.youtube.com/watch?v=oc73jtvHWYQ

       

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #43312
      rawky
      Supported
      This reply has been marked as private.
    • #43313
      Harry
      Supported
      This reply has been marked as private.

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #43314
      rawky
      Supported
      This reply has been marked as private.
    • #43315
      Harry
      Supported
      This reply has been marked as private.

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #43316
      rawky
      Supported
      This reply has been marked as private.
    • #43317
      Harry
      Supported
      This reply has been marked as private.

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

    • #43318
      rawky
      Supported

      Thanks brother, but still facing some issues.

      When I upload images this error show.

    • #43321
      Harry
      Supported

      Hi,

      The issue could be caused by an incorrectly configured auto increment value for the _posts table of your WordPress.

      I help you fixed this by  login cpanel -> Database -> PHPMyAdmin.

      Select “wp_posts” table > Structure > Edit ID and check in A_I to enable AUTO_INCREMENT

      https://tppr.me/i0sjN

      Now you can upload image.

      Kind regards

      Harry
      Premium Wordpress themes and plugins, Best WooCommerce theme https://themeforest.net/user/janstudio/portfolio?ref=janstudio

Viewing 11 reply threads

You must be logged in to reply to this topic.